Kruisberg 46, Meerssen

Wij gaan verhuizen

Dankzij de constante groei die MartijnKozijn de afgelopen jaren heeft doorgemaakt zijn wij verheugd mee te kunnen delen dat wij gaan verhuizen naar een groter pand op de Kruisberg 46 te Meerssen. Niet alleen is in het magazijn de omloopsnelheid aanzienlijk verhoogd en het aantal orders het afgelopen jaar alleen al verdubbeld, ook op kantoor is de extra ruimte zeer welkom.

Martijn Leclaire (eigenaar): “Dat we uit ons jasje aan het groeien waren, zagen we al een tijdje aankomen. We hebben dan ook zorgvuldig afgewogen wat voor ons de beste plek is om onze hoofdvestiging in te richten, ook met het oog op verdere groei in de toekomst.”

“Met het veelzijdige pand in Meerssen kunnen we de landelijk stijgende vraag vanuit de webshop prima aan, met veel betere logistieke inrichting en ruimere opslag. Maar tegelijkertijd hebben we straks voor onze klanten in de regio een schitterende showroom waar we alle producten in hun volle waarde kunnen laten zien,” aldus een trotse Martijn. De verschillende merken kozijnen, deuren en schuifpuien krijgen in het nieuwe pand in Meerssen een mooie plek om een goede eerste indruk voor bezoekers van MartijnKozijn te verzorgen.

Per 1 december moet het nieuwe pand in gebruik worden genomen. “Het wordt nog een hele klus, ik heb er het volste vertrouwen in dat we met dit sterke team deze datum gaan halen,” sluit Martijn Leclaire af.

Naast het pand in Meerssen blijven de locaties Asten (Noord-Brabant) en Schoten (Antwerpen) doorgroeien en wordt eventuele uitbreiding in de toekomst niet uitgesloten.

Onze maatregelen i.v.m. het coronavirus

MartijnKozijn is zich bewust van de ernst van de situatie en doet er alles aan om verdere verspreiding te voorkomen en de medewerkers en bezoekers maximaal te beschermen. Ons vooraf opgesteld corona-plan is nu van kracht:

  • Houdt rekening met langere levertijden dan wat vermeld staat. Het verwerken van een order totdat deze klaar is voor transport kan 5-7 werkdagen duren. Houdt daarbij rekening met de extra vrije dagen in het voorjaar zoals Hemelvaart en Pinksteren.
  • Onze showroom is vanwege het corona enkel open via afspraak. Kijk op ons contactformulier voor meer informatie.
    Echter willen wij u erop wijzen dat er veel informatie via onze website en mailaanvraag te verkrijgen is.
  • Betalingen bij voorkeur per pin, anders contant (wij wassen de handen daarna).
  • Onze monteurs zijn gebriefd en werken gewoon door. Wij komen alle gemaakte afspraken na. Mochten gemaakte afspraken wijzigen dan nemen wij uiteraard contact met u op. Het is niet nodig hiervoor te bellen.
  • Telefonisch zijn wij slechter bereikbaar dan normaal. Bedankt voor uw geduld en begrip hiervoor.

Omdat het grootste deel van de medewerkers vanuit thuis werkt, vragen wij uw begrip voor mogelijke ongemakken die door deze situatie ontstaan. Toch verwachten wij de werkzaamheden volledig uit te kunnen voeren zoals u dat eerder van ons gewend bent.

De ideale lichte schuifpui

Smoovio

DE NIEUWE GENERATIE SCHUIFELEMENTEN

Leefruimte is kostbaar en moet daarom optimaal worden gebruikt. Het GEALAN schuifsysteem GEALAN-SMOOVIO combineert voor de eerste keer het ruimtebesparende comfort van schuivende oplossingen met uitzonderlijke dichtheid. Een samenspel van nieuw ontwikkelde beslagelementen, innovatieve profielgeometrie en een geoptimaliseerde afdichting maken dit mogelijk

Smoovio van Gealan kenmerkt zich door de lichte en slanke elementen die soepel bewegen. Het sluitsysteem is compleet nieuw ontwikkeld en geeft een volledige afdichting rondom het bewegende deel, dus ook aan het middendeel.

Kom langs in de showroom en laat u informeren, of kijk in onze webshop direct naar de prijzen en beschikbare maten en kleuren.

Naar de webshop