Zonder enig contact bij u op de stoep!

Thuis bezorgd

Bij MartijnKozijn bestelt u heel eenvoudig online uw kozijnen, deuren of schuifpuien.

Op het moment dat u online uw kozijn heeft gevonden zowel in de maatwerkshop als onze grote online voorraadshop, krijgen wij uw bestelling binnen en gaan wij aan de slag.

Omdat een kozijnen niet een standaard pakketje is zoals u misschien wel vaker besteld, worden bij MartijnKozijn een paar extra handelingen verricht om uw kozijn zo goed, zo veilig en zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen:

  • Er kijkt altijd iemand handmatig uw bestelling na en een specialist beoordeeld of dit ook logischerwijs klopt. Bijvoorbeeld wanneer u 3 kozijnen in antraciet besteld, en 1 in wit, dan nemen we altijd voor de zekerheid contact met u op.
  • Ook doen we een extra voorraadcheck om te zien of de kozijnen direct geleverd kunnen worden. 
  • Vervolgens ontvangt u van ons een bevestigingsfactuur en (eventueel) de betaallink voor het geval wanneer u nog niet online betaald had.
  • Na de betaling maken wij per bestelling met de hand een stellage waarop uw bestelling veilig vervoerd kan worden. Dit zit in de transportkosten inbegrepen. Als uw bestelling klaar is, nemen wij altijd contact met u op wanneer we kunnen leveren. 

Vervolgens levert onze transporteur uw pakket volgens afspraak aan de voordeur af. Dat kan zonder enig contact. Uw pakket wordt -in geval van palletlevering- met een heftruck ingeladen en met palletwagen uitgeladen. De betaling is al verricht dus een levering volgens afspraak op een bepaalde locatie zoals bijvoorbeeld oprit, is voldoende.

Veel plezier met uw kozijn!