Garantie bij MartijnKozijn

Aankopen dienen bij ontvangst of afhalen direct gecontroleerd te worden op mankementen.
Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om uw producten te retourneren m.u.v. maatwerk.

 1. Het ontvangen product dient direct volledig te worden gecontroleerd op beschadigingen, juiste formaat en kleur zoals dit is besteld. Dit geldt voor zowel maatwerk- als voorraadproducten.*
 2. Bij afhalen is de klant zelf verantwoordelijk voor de controle en correct (rechtopstaand) vervoer. Hierna kunnen er geen claims meer neergelegd worden bij MartijnKozijn betreffende beschadigingen.
 3. Heeft het product een gebrek of mankement, dan heeft u recht op vervanging van het betreffende product of onderdeel, en dient u per mail of telefonisch contact op te nemen met MartijnKozijn. Wij volgen daarbij onderstaand stappenplan.
 4. Het product mag na constatering van een gebrek in géén geval worden gemonteerd of verder worden uitgepakt dan strikt noodzakelijk.

* Voor producten uit de OP=OP-shop geldt geen garantie, wel een gegarandeerde werking bij het verlaten van het pand.
* Garantie op maatwerk en montage staat vermeld in offerte

Indien aan deze voorwaarden wordt voldaan, regelt MartijnKozijn het garantieproces in 3 stappen:

 1. De klant verschaft beeldmateriaal (foto/video) van het mankement waarop het gebrek duidelijk te zien is.
 2. Onze servicemonteur beoordeelt de claim en biedt een passende oplossing.
 3. In geval van montage in eigen beheer dient de klant zelf voor montage/demontage te zorgen. Eventuele extra kosten die hierbij ontstaan, inclusief kosten van derden, zal MartijnKozijn niet vergoeden

MartijnKozijn streeft ernaar garantieclaims in geval van voorraadproducten binnen 3 werkdagen te verwerken, tenzij spoed noodzakelijk is. In geval van maatwerk zal MartijnKozijn er alles aan doen om de levertijd te bespoedigen, maar is gebonden aan en afhankelijk van de levertijd van derden.  

Merken en profielen

De volgende profielen zijn beschikbaar bij MartijnKozijn:

KOZIJNEN

Iglo 5 classic
Vlak 70 mm
Levertijd: 3 weken

Isolatiekamers: 5
Inbouwdiepte: 70 mm
Afdichtingen: 2
Glasdikte: 24-40 mm

Isolatiekamers: 7
Inbouwdiepte: 82 mm
Afdichtingen: 3
Glasdikte: 24 tot 48 mm
Geluidsisolatie: 37 tot 46 dB

Isolatiekamers: 5
Inbouwdiepte: 74 mm
Afdichtingen: 2
Glasdikte: 24-40 mm

Isolatiekamers: 5
Inbouwdiepte: 120 mm
Afdichtingen: 3
Glasdikte: Tot 52 mm

KIEPSCHUIFPUI

Iglo 5 PSK
Vlak 70 mm
Levertijd: 5 weken

Isolatiekamers: 5
Inbouwdiepte: 70 mm
Afdichtingen: 2
Glasdikte: 24-40 mm

SMOOVIO

GEALAN Smoovio
Vlak 165,5mm
Levertijd: 10 weken

Isolatiekamers: 5
Inbouwdiepte: 190 mm
Afdichtingen: 2
Glasdikte: Tot 52 mm

HEFSCHUIFPUI

Iglo 5 HS
Vlak 194 mm
Levertijd: 5 weken

Isolatiekamers: 7
Inbouwdiepte: 194 mm
Afdichtingen: 3
Glasdikte: 36-52 mm

Glastypes bij MartijnKozijn:

Dubbel glas
HR++

prijs: inbegrepen in productprijs

HR++ glas is isolerend dubbel glas, die bestaat uit twee glasplaten. De ruimte tussen het Glas wordt bij standaard dubbel glas gevuld met lucht. Bij HR++ glas wordt deze tussenruimte gevuld met edelgas en is het glas aan één zijde gecoat waardoor het waardoor het extra isoleert.

Driedubbel glas
HR+++

Meerprijs: €50,00 per m²

HR+++ glas is geen dubbel glas, maar driedubbel glas. Waar dubbel glas bestaat uit 2 glasplaten met een laag stilstaande lucht of edelgas ertussen, is er bij driedubbel glas nog een extra glasplaat aan toegevoegd. Het gevolg is een nog beter isolerende ruit, waarmee de warmte nagenoeg perfect in huis wordt gehouden.

Veiligheidsglas eenzijdig/tweezijdig gelaagd

Meerprijs eenzijdig gelaagd: €56,00 per m²
Meerprijs tweezijdig gelaagd: €112,00 per m²

Veiligheidsglas komt steeds meer voor in woonhuizen. In een huishouden met kinderen kan het bijvoorbeeld veiliger zijn om geen kwetsbaar glas in een deur te plaatsen die vaak open en dicht gaat. Ook de inbraakwerende/vertragende eigenschappen van veiligheidsglas worden steeds meer ontdekt.

Figuurglas

Meerprijs vanaf: €25,00 per m²

Soms is het prettig als er van buitenaf niet zomaar naar binnen gekeken kan worden. U kunt bij ons heel gemakkelijk aangeven dat er in het kozijn figuurglas moet komen. Dit glas is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Zonwerend glas

Meerprijs: op aanvraag

Met zonwerend glas beperk je de lichtinval en warmte. Vooral tijdens de warme zomerdagen is dit ideaal om de warmtevorming in huis te beperken en zo de nood tot airconditioning of zelfs zonwering te verlagen. Ook is het glas licht getint waardoor de inkijk beperkter is voor iets meer privacy. Van binnen naar buiten is het zicht nagenoeg gelijk

Stomp Intrek - Vlak  Renovatie

Stomp of intrek

Kunststof kozijnen kunnen zowel met intrekrand als stomp worden besteld. Beide kozijnen zijn prima te monteren.

Het ligt aan de situatie welke van de twee voor u het meest geschikt is. Bij een iets bredere spouwmuur is het bijvoorbeeld beter om voor een kozijn met intrekrand te kiezen. Zo wordt de spouw keurig overbrugd door het stelkozijn.

Heb je weinig of helemaal geen spouw dan kan een stomp kozijn prima worden gemonteerd. Kozijnen met een intrekrand worden ook wel kozijnen met aanslag genoemd. Ook voor woonboten, chalets en woonwagens is deze manier aantrekkelijk. De buitenkant ziet er namelijk mooi afwerkt uit door de bredere rand die er overheen valt.

De rand die om onze kozijnen heen zit is ca. 2 cm rondom en heeft een rubberen afdichting.

extra opties

Vlak en Renovatie

Een kozijn is opgebouwd uit een profiel. Wij voeren een aantal merken als Gealan en Drutex, en die bieden ieder een aantal profielen:

Vlak van het merk Drutex (levertijd 4 weken)
profliel: Iglo 5 en Iglo Energy  

Vlak van het merk Gealan (levertijd 6-8 weken)
profiel: 74 mm S8000

Renovatie van het merk Gealan (levertijd 8-10 weken)
profiel: 120 mm S9000 nl

Het verschil zit vooral in het uiterlijk van de kozijnen. Als we kijken naar de kwaliteit dan voldoen alle merken aan de kwaliteitsvoorwaarden. Om u het verschil te laten zien, ziet u hiernaast een overzicht van onze profielen.

Extra opties

Een kozijn wordt standaard in de kleur wit uitgevoerd met HR ++ dubbelglas. Natuurlijk kunt u uw kozijn, deur of schuifpui geheel naar wens aanpassen. Een kort overzicht van de mogelijkheden vind u hier:

 • 4+ profielen; 2 merken (allen met 10 jaar garantie)
 • Binnen- en buitenkleur
 • Glastypes
 • Ventilatieroosters
 • Kruisroedes tussen of op het glas
 • Sandwichpaneel i.p.v. glas
 • Extra beveiliging voor cilinders
 • Afsluitbare raamkrukken
 • Inzethorren op maat gemaakt
 • Rolluiken handmatig of elektrisch

De oorsprong van Drutex

Drutex is in 1985 opgericht en sinds 1994 is Drutex producent van kunststof deuren en kozijnen met eigen isolatieglas. Doordat Polen veel eerder was met de adoptie van kunststof kozijnen, is de concurrentie groot en ontwikkelde de techniek zich razendsnel. Snel groeide Drutex uit tot een beursgenoteerd bedrijf vanaf 2003. Drutex in een modern bedrijf met hoogwaardig machinepark voor kunststof kozijnen en deuren maar ook aluminium kozijnen en bijvoorbeeld rolluiken behoren tot het assortiment. Dankzij grote mate van flexibiliteit is Drutex in staat om alle orders snel en met ongekende precisie uit te voeren. Wij zijn de partner in Nederland voor de levering van Drutex kozijnen.

Waarom kiezen voor Drutex kozijnen ?

 • Een modern machinepark 'Made in Germany'
 • Drutex heeft toegang tot groot kapitaal voor innovatieve investeringen dankzij de beursnotering
 • Drutex produceert en ontwikkeld alle kozijnen in eigen beheer
 • Schaalvoordelen als Europa's grootste kozijnenproducent zorgen voor voordelige inkoop en kostenbesparing
 • De eigen vlakglasfabriek zorgt voor ongeëvenaarde flexibiliteit en snelheid voor iedere gewenste maat

Ontdek hoe finesse en grandeur samengaan bij Drutex

De enorme fabriek van Drutex bestaat uit zeer geavanceerde kunststof profiel-machines en een snelle vlakglasproductielijn voor onder andere
HR++ en Triple HR+++ glas.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Op alle kozijnen van Drutex en Gealan geven wij 10 jaar garantie. Vijf jaar fabrieksgarantie en vijf jaar garantie vanuit MartijnKozijn.

Op het maco inbraakwerend beslag zit doorgaans 2 jaar garantie. Op breuken in het glas zit geen garantie.

Bekijk hier alle details over garantie.

Als u 3 weken na de inmeetafspraak nog niets heeft gehoord, kunt u contact met ons opnemen. We doen ons uiterste best om offertes zo snel mogelijk te verwerken. Dit is een secuur werk waar we geen fouten bij willen maken.

Alle contactformulieren komen centraal binnen. Vanuit hier worden alle mailtjes gefilterd naar de juiste werknemers. Het kan voorkomen in drukkere periodes dat het iets langer kan wachten dat er is gereageerd op uw vraag. Heeft u na 1 week nog niets gehoord, dan kunt u ons altijd even bellen.

In uw offerte staan de levertijden aangegeven. Deze levertijden zijn altijd onder voorbehoud. Dit omdat ook wij afhankelijk zijn van de leveringen van onze leveranciers.

Plan uw verbouwing/opdracht ook ruim van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. Het kan gebeuren dat een bestelling vertraging oploopt in het productieproces of tijdens transport.

Zijn uw kozijnen bij ons geleverd en hebben wij alles gecontroleerd, dan zullen wij de klanten laten weten dat ze de bestelling kunnen afhalen of laten bezorgen.

Heeft u een bestelling geplaatst inclusief montage, dan moet de bestelling eerst compleet zijn in ons magazijn. Het zijn niet alleen kozijnen, maar ook vaak roosters, rolluiken, dorpels. Deze hebben allemaal andere levertijden.

Als alles binnen is en gecontroleerd zal de planner contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Hoe lang het dan nog duurt totdat er daadwerkelijk wordt gemonteerd kunnen wij helaas niet op voorhand zeggen omdat de planning er elke week anders uitziet.

Onze verkoopprijzen zijn altijd inclusief btw.

Wij leveren onze kozijnen altijd compleet met glas en raamkrukken.

De deuren zijn altijd voorzien bewegend deel, kozijn en dorpel aan de onderzijde. Deurkrukken en cilinders worden apart meegeleverd. Uitzonderingen hierop staan duidelijk aangegeven.

De levertijd van de kozijnen uit voorraad is 3 tot 7 werkdagen vanaf het moment van betalen. Heeft u een voorkeur voor een gewenst werkdag om te laten leveren dan kunt u ons dit laten weten.

Als de bestelling klaar staat op een pallet wordt u gebeld door een medewerker van MartijnKozijn om een bezorg afspraak te maken. Wij doen dit altijd in overleg met de klant en zullen nooit zomaar op de stoep staan.

Voor pakketjes (kozijnen tot 1 meter)  is dit een ander verhaal. Deze worden z.s.m. verzonden! Via de mail ontvangt u een track and trace code.

Wij verkopen alleen nieuwe kunststof en aluminium kozijnen.
Soms zijn er houten kozijnen beschikbaar in de Op=Op shop. Neem gerust een kijkje!

Maak een foto van het kozijn en omschrijf wat er aan de hand is.

Stuur dit door naar info@martijnkozijn.nl Wij zullen het intern beoordelen en een gepaste oplossing aanbieden.

Ja, deze sturen wij altijd mee in onze mails, facturen en offertes.
De algemene voorwaarden kunt u hier vinden, of klik op de link onderaan deze pagina.

U kunt in één van onze vestigingen terecht om de verschillende kozijnen te bekijken. Dit kan o.a. in Meerssen, Asten,Zulte (BE) of Schoten (BE).

Dat is natuurlijk nooit fijn, maar het kan gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Wij gaan klachten niet uit de weg en zullen er altijd alles aan doen om alles naar alle tevredenheid op te lossen. Kom gerust langs in een van onze vestigingen of bekijk de contactpagina.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Wij zijn niet verplicht deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure. Vermeld bij een procedure info@deurwebshop.nl als contactadres.

Hoe is MartijnKozijn ontstaan?

25 Jaar lang waren de ouders van Martijn werkzaam in een bedrijf dat kunststof kozijnen verkocht. De laatste 2 jaar heeft Martijn hier mee mogen werken met de bedoeling om het familiebedrijf over te nemen, maar vanwege de crisis toentertijd heeft Martijn hier vanaf gezien. Door de leegverkoop van vermeten of verkeerde kozijnen kwam hij tot inzicht dat dit een goede handel zou zijn op Marktplaats. Uiteindelijk verliep de verkoop zo goed dat hij een grotere garage nodig had en op zoek moest naar kozijnenleveranciers. In 2011 startte zijn huidige bedrijf genaamd MartijnKozijn. Inmiddels is MartijnKozijn enorm gegroeid en is er 1 hoofdvestiging in Zuid-Limburg en zijn er nog 3 franchise vestigingen in Nederland én België. Er werken ondertussen meer dan 30 medewerkers. Doordat het bedrijf niet zo groot is, kennen we elkaar ook allemaal! Tussen de vestigingen is er dagelijks contact en proberen we daar waar nodig bij onvoldoende voorraad vanuit andere vestigingen te leveren.

Webshop

De webshop van MartijnKozijn bestaat sinds 2014. Wij zijn één van de eerste webshops die het direct leveren van kozijnen mogelijk maakt. Doordat de levering binnen enkele dagen plaatsvindt weten vooral aannemers ons te vinden. Projecten worden aangepast naar de maten die wij in voorraad hebben zodat er geen opslag nodig is en de kozijnen direct bij de klant kunnen worden geleverd. Ook weten particulieren de weg te vinden naar MartijnKozijn en laten ze massaal kozijnen leveren op het thuis-, werk- en/of vakantieadres.

Overige vestigingen
Meer informatie over de overige vestigingen kunt u hier vinden.

MartijnKozijn BV
KvK: 71328173

Bezorg-informatie

Tarieven

Pakket (max 100 cm)
€ 23,- per pakket 
Levertijd: 2-3 werkdagen na ontvangst van betaling.

Pallet (max 120 cm)
€ 95,- per pallet.
Levertijd: 3-7 werkdagen na ontvangst van betaling.

Dubbele pallet (max 239 cm)
€ 160,- per pallet.
Levertijd: 3-7 werkdagen     

XL Pallet (vanaf 240 cm)
Wanneer één zijde van uw bestelling groter of gelijk is aan 240 cm, kan deze niet meer rechtop in een vrachtauto en is deze te breed voor een dubbele pallet. De zending wordt netjes met een heftruck geleverd die hoort bij de vrachtwagencombinatie.
€ 275,- per pallet.
Levertijd: 3-7 werkdagen.

Bezorg afspraak
 

Voor Pakketten worden geen afspraak gemaakt. Deze worden doorgaans geleverd binnen 2-3 werkdagen. Staat uw bestelling klaar op een pallet? Dan zullen wij u bellen om een bezorg afspraak te maken. Een pallet wordt geleverd tot aan de voorzijde van uw woning, bedrijf of vakantiepark. (zonder obstakels) U dient de bestelling verder zelf te verplaatsen.

Afhalen 

Afhalen van uw bestelling is uiteraard mogelijk in 1 van de 4 filialen. Dit gaat altijd op afspraak. Zorg voor ruim transport en goed beschermingsmateriaal, zodat uw bestelling rechtop veilig vervoerd kan worden.

Onze specialisten helpen waar mogelijk met inladen, maar bent u zelf verantwoordelijk voor voldoende mankracht en de veiligheid van het transport.

Tijdslevering

U kunt ook voor tijdslevering kiezen:
Fixed time:  €75,- incl. btw extra (tijdsblok van 1 uur)
Voor 10u of tijdsblok van 2 uur:        €50,- incl. btw extra
Voor 12u of tijdsblok van 4 uur:        €25,- incl. btw extra
Voor 14u of tijdsblok van 6 uur:        €20,- incl. btw extra

Zorg dat u thuis bent als uw bestelling geleverd wordt.
Anders zijn wij helaas genoodzaakt €50,- extra in rekening te brengen voor opslagkosten.

Verzekerd veilig vervoer

Met onze jarenlange ervaring hebben we van kunststof kozijnen en deuren-vervoer een ware kunst gemaakt.


Uw bestelling wordt bij kozijnen groter dan 1 meter netjes met de hand op een pallet gemonteerd zodat deze rechtstandig en met glas in het kozijn veilig vervoerd kan worden.
Kozijnen onder de meter worden met een speciale vervoerder verzonden en deze worden extra stevig verpakt met versteviging en noppenfolie. Onze kozijnen worden geleverd met het glas in de kozijnen. Dit om de kans op glasbreuken te verkleinen.

Retourneren

Het kan weleens gebeuren dat u een artikel heeft besteld met nét de verkeerde maat- en/of uitvoering. U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling terug sturen. Let op: de retourkosten zult u zelf moeten betalen.

Kozijn ontvangen via de pakketdienst?
Zorg ervoor dat het kozijn terug in de bubbeltjesfolie wordt ingepakt. Let op dat u de losse materialen (raamkruk, schroeven e.d.) niet los op het glas legt i.v.m. breukschade. Laat ons weten wanneer het kozijn kan worden afgehaald, dan zorgen wij dat de koerier op deze afgesproken dag het kozijn komt afhalen.

Kozijn ontvangen op een pallet?
Zet alles terug op de door u ontvangen pallet. Zorg ervoor dat alles goed vast staat. Er mag niets uitsteken om transportschade te beperken. Laat ons weten wanneer de pallet kan worden opgehaald, dan zorgen wij dat de chauffeur op deze afgesproken dag de pallet komt afhalen. Zet u deze op de afgesproken dag alvast klaar voor de chauffeur? (voorzijde huis)

Retourkosten

De retourkosten zijn gelijk aan de bezorgkosten. Deze tarieven zijn hierboven terug te lezen.

Transportschade


Het kan weleens gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat aan uw kozijn. Ziet u dit direct bij het afleveren dan mag u de bestelling weigeren. Ziet u dat er schade is aan de bestelling bij het uitpakken van uw kozijnen? Maak dan direct foto's en/of filmpjes van de schade en stuur dit door naar logistiek@martijnkozijn.nl
Stuur uw factuur- of offertenummer mee en laat weten om welk kozijn het gaat. Wij kunnen uw schade dan intern bespreken en een oplossing aanbieden. Dit kan enkele werkdagen duren. 

Retouren:

Voorraad producten:

Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling retour te sturen als u niet tevreden bent of het verkeerde product heeft besteld. 
Retourneren van producten uit voorraad kan onder de volgende omstandigheden:

 • Uw product(en) is/zijn onbeschadigd en niet gemonteerd geweest
 • U kunt uw product(en) op de geleverde pallet laten staan
 • De retourkosten zijn voor rekening van de klant, dit zijn dezelfde kosten als de bezorgkosten
 • Pas na controle van het retour wordt besloten of het kozijn in goede staat is en dus het geld van het kozijn kan worden geretourneerd (met aftrek van transportkosten)
 • Tip: maak foto's van het retour te sturen product.

Maatwerk producten:
Bij maatwerk vervalt het herroepingsrecht, dit kunt u ook teruglezen in uw offerte. U bent zelf verantwoordelijk om de offerte goed te controleren alvorens u akkoord geeft.

Retour aanmelden:
Stuur een mail naar logistiek@martijnkozijn.nl 

Vermeld duidelijk uw factuurnummer en om welke producten het gaat.

Voor verdere details zie:
algemene voorwaarden

MartijnKozijn: 3 sterke punten tegen Klimaatverandering

1: Kunststof kozijnen: de beste Isolatie

Kunststof kozijnen bieden de hoogst mogelijke isolatie.

Met minimaal 5, maar tot maar liefst 7 kamers en extra isolatietechnieken in de kunststof profielen, is de isolerende werking van de kunststof profielen bij MartijnKozijn de hoogst mogelijke in de industrie op dit moment.

Kunststof isolatie overtreft altijd die van hout en aluminium.

Precieze rekenvoorbeelden zijn vanwege de vele factoren lastig, maar algemeen kan men uitgaan van een U-waarde van 1.0 bij kunststof kozijn, 2.4 bij houten kozijnen en 2.7 bij aluminium kozijnen.
Dat is dus meer dan het dubbele! (bron 1 )

Voor beide kunststof merken die bij MartijnKozijn verkrijgbaar zijn, zijn driedubbele beglazing en speciale hoge isolatie-profielen beschikbaar.

Deze profielen isoleren nog beter dan de huidige minimum eisen gedicteerd in het bouwbesluit en zorgen ervoor dat uw woning de maximale klimaatneutrale of zero-emission doelstellingen nog sneller kan behalen.

Vraag ernaar bij uw offerte-aanvraag.

2: 100% Recyclebaar, gratis bij MartijnKozijn:

MartijnKozijn biedt de mogelijkheid om uw oude kunststof kozijnen GRATIS in te leveren wanneer u klant bent.
Kunststof kozijnen kunnen volledig ontmanteld worden waarbij het kunststof, metaal, rubber en overige materialen volledig worden gescheiden.

Het kunststof wordt tot granulaat vermalen waarna het weer als grondstof kan worden aangeboden. Het inzamelen gebeurt bij MartijnKozijn en wij zorgen voor verdere verwerking, zonder enige kosten voor u.

Wilt u uw oude kunststof kozijnen nu aanbieden bij MartijnKozijn? Heel goed! Let even op de volgende voorwaarden:
U heeft de afgelopen 18 maanden een deur of kozijn aangekocht bij MartijnKozijn.
Het kozijn dient ontdaan te zijn van het glas – hiervoor bestaan inmiddels goede recycle-processen; glas kunt u gratis aanbieden bij de gemeentelijke milieudiensten
Klik hier om uw te recyclen kunststof kozijn aan te melden.

Meld uw kozijnen direct aan:

3: Duurzaam zonder verf

Kunststof kozijnen hebben een levensduur van gemiddeld 50 jaar. Dit is het langst van alle beschikbare materialen zoals hout of aluminium. Alleen hardhouten kozijnen komen in de buurt van deze levensduur, echter alleen met heel regelmatig onderhoud. Ook de herkomst van hardhout is wel vaker een hekel onderwerp in het nieuws.
Kunststof kozijnen zijn dus ook mede door de lange levensduur een slimme investering die zichzelf relatief sneller terugverdient dan andere materialen.

Voor beide kunststof merken die bij MartijnKozijn verkrijgbaar zijn, zijn driedubbele beglazing en speciale hoge isolatie-profielen beschikbaar.

Deze profielen isoleren nog beter dan de huidige minimum eisen gedicteerd in het bouwbesluit en zorgen ervoor dat uw woning de maximale klimaatneutrale of zero-emission doelstellingen nog sneller kan behalen.

Vraag ernaar bij uw offerte-aanvraag.

Klasses bij MartijnKozijn:

Om het nog overzichtelijker voor u te maken heeft MartijnKozijn de kozijnen en buitendeuren opgedeeld in 4 klasses:

BASIC

BASIC plus

PREMIUM

PREMIUM plus

10 jaar garantie

BASIC

BASIC plus

PREMIUM

PREMIUM plus

10 jaar garantie

BASIC

Perfect geschikt voor schuur, garage of tuinhuisje waar minder isolatie nodig is.
Deze deur dient nauwkeurig geplaatst te worden omdat achteraf bijstellen van de scharnieren niet mogelijk is.

Eigenschappen:

 • 60 mm staalversterkt profiel
 • 3 kamer-isolatie
 • Rolnoksluiting met cilinderslot
 • Rechte penscharnieren

BASIC +

De perfecte deur voor schuur, garage of tuinhuisje waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Ook zorgt de betere isolatie voor meer comfort. De deurvleugel kan achteraf bijgesteld worden dankzij de 3D-scharnieren.

Eigenschappen:

 • 70 mm staalversterkt profiel
 • 5-kamers isolatie
 • Rolnoksluiting met cilinderslot
 • 3D-Scharnieren

PREMIUM

De kwaliteitsdeur van Duitse makelij geschikt voor uw woning dankzij de goede isolatie en solide materialen. De veilige sluiting met het 3-punt haakslot, zorgt ervoor dat 2 haken in tegengestelde richting in het kozijn vastgrijpen om te voorkomen dat de deur uit het kozijn kan worden getild.

Eigenschappen:

 • 70 mm staalversterkt profiel
 • 5-kamers isolatie
 • 3-punt haakslot met cilinderslot
 • 3D-Scharnieren
 • Geschikt voor woning

PREMIUM +

Top-kwaliteit buitendeur van ons A-merk Drutex met 10 jaar garantie op het profiel en 2 jaar garantie op het beslag. De Premium Plus-deur voorziet in best mogelijke isolatie van onze voorraad deuren gecombineerd met het degelijke hang en sluitwerk: Maco Protect Z-TF 3-puntsluiting RC2. Kwaliteit waar u zomer na winter op kunt blijven rekenen.

Eigenschappen:

 • 70 mm staalversterkt profiel
 • 5 kamer-isolatie
 • Maco Protect Z-TF 3-puntsluiting RC2
 • 3D-Scharnieren
 • 10 jaar garantie

GARANTIE

Iedere categorie kent een aparte garantie. In het volgende schema kunt u dit duidelijk aflezen:

Garantie op profielGarantie op hang- en sluitwerk

BASIC

11

BASIC plus

11

PREMIUM

11

PREMIUM plus

102

garantie in jaren

Overigens zijn alle deuren voorzien van:

 • aluminium dorpel
 • dubbelglas
 • deurkruk;
 • min. 2 sleutels
 • compleet incl. stomp kozijn (tenzij anders vermeld)

Stomp wil zeggen: buitenmaat = binnenmaat. (tenzij duidelijk anders aangegeven, doorgaans met "intrek" of "intrekrand")
Zie hier voor meer info over stomp en intrek.

Veilig betalen

Veilig betalen bij MartijnKozijn.nl​

MartijnKozijn heeft betaalpartner Mollie voor al uw betalingen. Mollie is een in Nederland opgerichte bekende wereldwijde speler gespecialiseerd in het online betaalverkeer. bekijk mollie

Betaalmogelijkheden

Veilig betalen

Je wilt met een gerust hart aankopen kunnen op het internet, zonder je zorgen te hoeven maken over de betrouwbaarheid van de webwinkel.

Trusted Shops heeft deze webwinkel gecertificeerd en biedt u de mogelijkheid aan om uw aankoop te beschermen. Zo kunt u op deze website zonder risico bestellen. Aan alle eisen waaraan moet worden voldaan om het Trusted Shops Keurmerk te verkrijgen, kunt u nalezen in de

Betalen bij afhalen

Kan natuurlijk ook. Pin of cash.