Gratis inmeting met offerte bij jou thuis

Montage zoals het hoort

De meest betaalbare kwaliteitskozijnen van Nederland vind je bij MartijnKozijn. Wij beloven een scherpe offerte en snelle installatie.
Al onze kozijnen komen in aanmerking voor ISDE-subsidie.

‏‏‎ ‎
Montage

i

Leverwijze

i

Glaskeuze

i
 

Let op: Wij meten alleen in binnen een straal van 40km van onze vestigingen

Inmeting alleen gratis voor offerte met montage

We ontmoeten je graag!

🔒 Beveiligd met SSL

Afspraak binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen (of eerder) plannen wij gratis de inmeetafspraak voor jouw kozijnen, deuren of schuifpuien. Onze specialisten adviseren u graag. We bellen je binnen 48 uur om de afspraak in te plannen.

De scherpste offerte

Ontvang de scherpste offerte voor kozijnen bij MartijnKozijn. Topkwaliteit, betaalbare prijzen, en uitstekende service. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan en maak het verschil in uw woning of project.

Garantie op iedere klus

MartijnKozijn biedt ongeëvenaarde garantie op elke klus, verzekert topkwaliteit en betrouwbaarheid. Uw tevredenheid staat voorop met onze duurzame materialen en vakmanschap.

Waar is MartijnKozijn onderscheidend in?

Snelle levering en montage van kozijnen, deuren en schuifpuien

Een van de goedkoopste aanbieders van Nederland.

Altijd alles op voorraad, zodat u snel geholpen kunt worden.

Professionele montage en afwerking.

Gratis inmeting door onze specialisten.

Tot maar liefst 10 jaar garantie op onze producten.

Duurzame materialen en moderne productiemethodes voor een lange levensduur van de producten.

Wij ruimen alles netjes op na montage.

Wat zeggen onze klanten?

Veel gestelde vragen

Jazeker! Op alle kozijnen van Drutex en Gealan geven wij 10 jaar garantie. Vijf jaar fabrieksgarantie en vijf jaar garantie vanuit MartijnKozijn.

Op het maco inbraakwerend beslag zit doorgaans 2 jaar garantie. Op breuken in het glas zit geen garantie.

Bekijk hier alle details over garantie.

Als u 3 weken na de inmeetafspraak nog niets heeft gehoord, kunt u contact met ons opnemen. We doen ons uiterste best om offertes zo snel mogelijk te verwerken. Dit is een secuur werk waar we geen fouten bij willen maken.

Alle contactformulieren komen centraal binnen. Vanuit hier worden alle mailtjes gefilterd naar de juiste werknemers. Het kan voorkomen in drukkere periodes dat het iets langer kan wachten dat er is gereageerd op uw vraag. Heeft u na 1 week nog niets gehoord, dan kunt u ons altijd even bellen.

In uw offerte staan de levertijden aangegeven. Deze levertijden zijn altijd onder voorbehoud. Dit omdat ook wij afhankelijk zijn van de leveringen van onze leveranciers.

Plan uw verbouwing/opdracht ook ruim van tevoren om teleurstellingen te voorkomen. Het kan gebeuren dat een bestelling vertraging oploopt in het productieproces of tijdens transport.

Zijn uw kozijnen bij ons geleverd en hebben wij alles gecontroleerd, dan zullen wij de klanten laten weten dat ze de bestelling kunnen afhalen of laten bezorgen.

Heeft u een bestelling geplaatst inclusief montage, dan moet de bestelling eerst compleet zijn in ons magazijn. Het zijn niet alleen kozijnen, maar ook vaak roosters, rolluiken, dorpels. Deze hebben allemaal andere levertijden.

Als alles binnen is en gecontroleerd zal de planner contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Hoe lang het dan nog duurt totdat er daadwerkelijk wordt gemonteerd kunnen wij helaas niet op voorhand zeggen omdat de planning er elke week anders uitziet.

Onze verkoopprijzen zijn altijd inclusief btw.

Wij leveren onze kozijnen altijd compleet met glas en raamkrukken.

De deuren zijn altijd voorzien bewegend deel, kozijn en dorpel aan de onderzijde. Deurkrukken en cilinders worden apart meegeleverd. Uitzonderingen hierop staan duidelijk aangegeven.

De levertijd van de kozijnen uit voorraad is 3 tot 7 werkdagen vanaf het moment van betalen. Heeft u een voorkeur voor een gewenst werkdag om te laten leveren dan kunt u ons dit laten weten.

Als de bestelling klaar staat op een pallet wordt u gebeld door een medewerker van MartijnKozijn om een bezorg afspraak te maken. Wij doen dit altijd in overleg met de klant en zullen nooit zomaar op de stoep staan.

Voor pakketjes (kozijnen tot 1 meter)  is dit een ander verhaal. Deze worden z.s.m. verzonden! Via de mail ontvangt u een track and trace code.

Wij verkopen alleen nieuwe kunststof en aluminium kozijnen.
Soms zijn er houten kozijnen beschikbaar in de Op=Op shop. Neem gerust een kijkje!

Maak een foto van het kozijn en omschrijf wat er aan de hand is.

Stuur dit door naar service@martijnkozijn.nl Wij zullen het intern beoordelen en een gepaste oplossing aanbieden.

Ja, deze sturen wij altijd mee in onze mails, facturen en offertes.
De algemene voorwaarden kunt u hier vinden, of klik op de link onderaan deze pagina.

U kunt in één van onze vestigingen terecht om de verschillende kozijnen te bekijken. Dit kan o.a. in Meerssen, Asten,Zulte (BE) of Schoten (BE).

Dat is natuurlijk nooit fijn, maar het kan gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Wij gaan klachten niet uit de weg en zullen er altijd alles aan doen om alles naar alle tevredenheid op te lossen. Kom gerust langs in een van onze vestigingen of bekijk de contactpagina.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Wij zijn niet verplicht deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure. Vermeld bij een procedure info@deurwebshop.nl als contactadres.