Bezorg informatie

Tarieven

Pakket (max 100 cm)
€ 23,- per pakket 
Levertijd: 2-3 werkdagen na ontvangst van betaling.

Pallet (max 120 cm)
€ 69,95,- per pallet. (tijdelijk tot 30-6-24)
Levertijd: 3-7 werkdagen na ontvangst van betaling.

Dubbele pallet (max 239 cm)
€ 160,- per pallet.
Levertijd: 3-7 werkdagen     

XL Pallet (vanaf 240 cm)
Wanneer één zijde van uw bestelling groter of gelijk is aan 240 cm, kan deze niet meer rechtop in een vrachtauto en is deze te breed voor een dubbele pallet. De zending wordt netjes met een heftruck geleverd die hoort bij de vrachtwagencombinatie.
€ 275,- per pallet.
Levertijd: 3-7 werkdagen.

Bezorg afspraak
 

Voor pakketten worden geen afspraak gemaakt. Deze worden doorgaans geleverd binnen 2-3 werkdagen. Staat uw bestelling klaar op een pallet? Dan zullen wij u bellen om een bezorg afspraak te maken. Een pallet wordt geleverd tot aan de voorzijde van uw woning, bedrijf of vakantiepark (zonder obstakels). U dient de bestelling verder zelf te verplaatsen.

Afhalen 

Afhalen van uw bestelling is uiteraard mogelijk in 1 van de 4 filialen. Dit gaat altijd op afspraak. Zorg voor voldoende ruimte en goed beschermingsmateriaal, zodat uw bestelling rechtop en veilig vervoerd kan worden.

Onze specialisten helpen waar mogelijk met inladen, maar u bent zelf verantwoordelijk voor voldoende mankracht en de veiligheid van het transport.

Tijdslevering

U kunt ook voor tijdslevering kiezen:
Fixed time:  €75,- incl. btw extra (tijdsblok van 1 uur)
Voor 10u of tijdsblok van 2 uur:        €50,- incl. btw extra
Voor 12u of tijdsblok van 4 uur:        €25,- incl. btw extra
Voor 14u of tijdsblok van 6 uur:        €20,- incl. btw extra

Zorg dat u thuis bent als uw bestelling geleverd wordt.
Anders zijn wij helaas genoodzaakt dubbele transportkosten in rekening te brengen.

Verzekerd veilig vervoer

Met onze jarenlange ervaring hebben we van kunststof kozijnen en deuren-vervoer een ware kunst gemaakt.


Uw bestelling wordt bij kozijnen groter dan 1 meter netjes met de hand op een pallet gemonteerd zodat deze rechtop en met glas in het kozijn veilig vervoerd kan worden.
Kozijnen onder de meter worden met een speciale vervoerder verzonden en deze worden extra stevig verpakt met versteviging en noppenfolie. Onze kozijnen worden geleverd met het glas in de kozijnen. Dit om de kans op glasbreuken te verkleinen.

Retourneren

Het kan weleens gebeuren dat u een artikel heeft besteld met nét de verkeerde maat- en/of uitvoering. U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling terug sturen. Let op: de retourkosten zult u zelf moeten betalen.

Kozijn ontvangen via de pakketdienst?
Zorg ervoor dat het kozijn terug in de bubbeltjesfolie wordt ingepakt. Let op dat u de losse materialen (raamkruk, schroeven e.d.) niet los op het glas legt i.v.m. breukschade. Laat ons weten wanneer het kozijn kan worden afgehaald, dan zorgen wij dat de koerier op deze afgesproken dag het kozijn komt afhalen.

Kozijn ontvangen op een pallet?
Zet alles terug op de door u ontvangen pallet. Zorg ervoor dat alles goed vast staat. Er mag niets uitsteken om transportschade te beperken. Laat ons weten wanneer de pallet kan worden opgehaald, dan zorgen wij dat de chauffeur op deze afgesproken dag de pallet komt afhalen. Zet u deze op de afgesproken dag alvast klaar voor de chauffeur? (voorzijde huis)

Retourkosten

De retourkosten zijn gelijk aan de bezorgkosten. Deze tarieven zijn hierboven terug te lezen.

Transportschade


Het kan weleens gebeuren dat er tijdens transport schade ontstaat aan uw kozijn. Ziet u dit direct bij het afleveren dan mag u de bestelling weigeren. Ziet u dat er schade is aan de bestelling bij het uitpakken van uw kozijnen? Maak dan direct foto's en/of filmpjes van de schade en stuur dit door naar logistiek@martijnkozijn.nl
Stuur uw factuur- of offertenummer mee en laat weten om welk kozijn het gaat. Wij kunnen uw schade dan intern bespreken en een oplossing aanbieden. Dit kan enkele werkdagen duren.