Filteren op

Selecties

Selecties

Prijs

Prijs

  • € 112,00 - € 985,00

Klassificatie

Klassificatie

Profieldikte

Profieldikte

Breedte (cm)

Breedte (cm)

Hoogte (cm)

Hoogte (cm)

Glas + Isolatiewaarde (Ug in W/m²K)

Glas + Isolatiewaarde (Ug in W/m²K)

Kleur binnenzijde

Kleur binnenzijde

Kleur buitenzijde

Kleur buitenzijde

Profielsoort

Profielsoort

Type - Indeling

Type - Indeling

Draaikiepraam

Draaikiepramen: veelzijdig en praktisch

Een draaikiepraam is een veelzijdige en praktische oplossing voor elke woning. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om je huis te ventileren, maar zorgt ook voor een goede isolatie en veiligheid. Dankzij de slimme openingsmechanismen kun je het raam zowel draaien als kiepen, waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is.

Hieronder bespreken we meer over draaikiepramen, hun voordelen en toepassingen.

Let op: Kozijnen worden inclusief glas en raamkruk geleverd!

Actieve filters

Wat zijn draaikiepramen

Draaikiepramen zijn ramen die op twee manieren geopend kunnen worden: door het raam te draaien of door het te kiepen. Deze ramen bieden flexibiliteit en gebruiksgemak, waardoor ze ideaal zijn voor diverse ruimtes in huis. Ze kunnen naar binnen draaien voor een volledige opening, of bovenaan kiepen voor ventilatie zonder dat het hele raam open hoeft.

Voordelen van draaikiepramen

Draaikiepramen hebben verschillende voordelen die ze tot een populaire keuze maken voor moderne woningen. Ten eerste bieden ze uitstekende ventilatieopties. Door de kiepstand te gebruiken, kan frisse lucht binnenkomen zonder dat er regen naar binnen valt. Ten tweede zorgen draaikiepramen voor goede isolatie, wat bijdraagt aan een lager energieverbruik. Daarnaast zijn ze zeer veilig; dankzij de meerpuntssluitingen bieden ze extra beveiliging tegen inbraak. Tot slot zijn draaikiepramen eenvoudig te reinigen, omdat je de ramen volledig kunt openen en beide zijden kunt schoonmaken.

Toepassingen van draaikiepramen

Draaikiepramen zijn geschikt voor verschillende soorten gebouwen en ruimtes. Ze worden vaak gebruikt in woonkamers, keukens, slaapkamers en badkamers vanwege hun veelzijdigheid en gebruiksgemak. In de woonkamer en keuken zorgen ze voor optimale ventilatie en lichtinval. In slaapkamers bieden ze een veilige manier om te ventileren tijdens het slapen. In badkamers helpen ze om vocht snel te laten ontsnappen, waardoor schimmelvorming wordt voorkomen. Draaikiepramen kunnen ook op hogere verdiepingen worden geïnstalleerd, omdat ze gemakkelijk van binnenuit te reinigen zijn.

Draaikiepramen kopen bij MartijnKozijn

Draaikiepramen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Bij Martijn Kozijn bieden we een uitgebreid assortiment draaikiepramen aan. Of je nu op zoek bent naar een strak, modern ontwerp of een meer traditionele uitstraling, wij hebben het allemaal. Onze draaikiepramen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals kunststof en aluminium, en zijn ontworpen om duurzaam en onderhoudsvriendelijk te zijn.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste draaikiepramen voor jouw woning en budget. We bieden ook professionele installatieservices aan, zodat je verzekerd bent van een perfecte installatie die voldoet aan alle veiligheids- en energieprestaties. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij het kopen van hoogwaardige draaikiepramen voor jouw woning.